AKCIJA«ADIJO, STARI, PA NE V NARAVI«

Podjetje Gorenje Studio, d.o.o. je v sodelovanju s podjetjema Saubermacher - Komunala in ZEOS d.o.o. ponovno organiziralo akcijo zbiranja odpadne električne in elektronske opreme (e-odpadkov) s sloganom »ADIJO, STARI, PA NE V NARAVI!«, ki se je začela 1. septembra 2019 in poteka vse do konca letošnjega leta v Studiih Gorenje in zbirnih centrih za ločeno zbiranje frakcij, ki jih upravlja podjetje Saubermacher – Komunala. Vsak občan, ki bo v času akcije oddal katerikoli e-odpadek, bo v zameno prejel vrednostne bone za nakup energetsko varčnih aparatov v Studiih Gorenje.

Z akcijo želimo potrošnike osvestiti o pomenu pravilnega ravnanja z e-odpadki, obenem pa jim predstaviti izdelke Gorenje, ki so energetsko varčnejši in okolju prijaznejši. Električni in elektronski odpadki niso enoviti odpadki, ampak so sestavljeni iz različnih delov. Mnogi vsebujejo redke surovine, drugi za okolje nevarne sestavine. Če jih oddamo na ustrezna zbirna mesta, omogočimo njihovo predelavo ter privarčujemo surovine in energijo.

Ker poteka akcija še vse do 31. decembra 2019, vabimo vse, ki razmišljate o nakupu novega gospodinjskega aparata, da odslužene aparate pripeljete v Gorenjev studio Murska Sobota ali v zbirne centre za ločeno zbiranje frakcij, ki jih upravlja podjetje Saubermacher - Komunala in za vaš okoljski prispevek boste nagrajeni z vrednostnimi boni za nakup novega Gorenjevega aparata . Boni so unovčljivi izključno v Studiih Gorenja do 29. februarja 2020. Vsi, ki boste v času do 31.12.2019 izbrali nov aparat v Studiu Gorenje, boste sodelovali tudi v nagradnem žrebanju in petim izžrebancem bo plačan polletni strošek odvoza odpadkov.

Vaša dobra dejanja si zaslužijo nagrado!

NAZAJ