V MESECU APRILU AKCIJA MOBILNEGA ZBIRANJA ODPADNE ELEKTRIČNE IN ELEKTRONSKE OPREME IN BATERIJ

V aprilu 2019 v podjetju SAUBERMACHER – KOMUNALA Murska Sobota d.o.o. skupaj z družbo ZEOS, d.o.o. organiziramo akcijo mobilnega zbiranja odpadne električne in elektronske opreme in baterij, ki bo potekala v sklopu Life projekta Gospodarjenje z e-odpadki in s sloganom E-cikliraj. Projekt je sofinanciran s strani Evropske komisije in Ministrstva za okolje in prostor RS.

Tako bomo tudi tistim občankam in občanom, ki sicer nimajo v svoji bližini drugih lokacij za oddajo e-odpadkov, odpadnih sijalk in baterij, nudili možnost, da le-te prinesejo na vnaprej določene zbirne točke blizu doma.

Mobilni zbiralnik se bo nahajal:

  • v četrtek, 11. aprila 2019, od 11.00 do 17.00 v občini Rogašovci pri Osnovni šoli Sveti Jurij,
  • v petek, 12. aprila 2019, od 11.00 do 17.00 v občini Cankova pri Osnovni šoli Cankova in
  • v soboto, 13. aprila 2019,  od 8.00 do 12.00 v občini Tišina pri Osnovni šoli Tišina.

Občanke in občani lahko v tem času brezplačno oddate odpadne: štedilnike, pralne stroje, zamrzovalne skrinje, hladilnike, računalnike, pomivalne stroje, pečice, mikrovalovne pečice, klimatske naprave, televizorje, radie, monitorje, male aparate (npr. likalnike, električne stroje, prenosne telefone, električne igrače itd.), sijalke in baterije.

Prinesete pa lahko tudi še delujoče aparate ali aparate potrebne manjšega popravila, ki jih bomo predali v ponovno uporabo. Na to nas ob oddaji opozorite.

Vljudno vabljeni!

NAZAJ