V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH

V podjetju Saubermacher – Komunala smo kot nosilec certifikata Družini prijazno podjetje leta 2013 prvič organizirali poletni tabor za otroke zaposlenih. Z aktivnostjo smo nadaljevali vsako leto na začetku poletnih počitnic, nam je pa izvedbo v letih 2020 in 2021 preprečil koronavirus. Veseli smo, da nam je po dveh letih premora letos znova uspelo izpeljati poletni tabor, ki je bil že osmi po vrsti in se ga je udeležilo 13 otrok zaposlenih, ki so v minulem šolskem letu obiskovali prvi do sedmi razred osnovne šole.

Poletni tabor je tudi letos potekal v obliki dnevnih aktivnosti in to v četrtek, 30. junija, in petek, 1. julija 2022. Prvi dan so se udeleženci spoznavali ob različnih športnih in družabnih igrah, se preizkusili v številnih izzivih v murskosoboškem Woop-u in gostili terapevtsko psičko Elli z njeno lastnico Anito Pertoci. Drugi dan so se najprej prelevili v prave umetnike, ko so ustvarjali portrete po zanimivi tehniki »Pablo Picasso«, sledile so družabne igre in zabava, pletenje zapestnic iz volne, modna revija in praznovanje rojstnega dne enega od udeležencev tabora. Po kosilu pa smo se podali na težko pričakovano vožnjo z vlakom iz Murske Sobote v Ljutomer, kjer smo si v vročem popoldnevu privoščili sladoled, nato pa se zabavali v senci ljutomerskega parka. Sledil je povratek z vlakom na Železniško postajo v Murski Soboti, kjer so nas pričakali starši.

Sodeč po iskricah, ki so žarele iz oči udeležencev tabora in zadovoljstvu njihovih staršev, je bil tudi 8. poletni tabor Saubermacher – Komunala, ki smo ga organizirali pod strokovnim vodstvom Gledališkega društva Pisani mehurčki, uspešen. Polni načrtov, idej in pričakovanj se že veselimo devetega tabora naslednje leto.

V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH V PODJETJU SAUBERMACHER – KOMUNALA SMO PO DVEH LETIH PREMORA ZNOVA ORGANIZIRALI POLETNI TABOR ZA OTROKE ZAPOSLENIH
NAZAJ