ZA NAMI JE JUBILEJNI, 10. BOWLING TURNIR PODJETJIJ IZ SKUPINE SAUBERMACHER V SLOVENIJI – »ČISTIMO KEGLJE 2023«

V soboto, 15. aprila 2023, je v Murski Soboti potekal tradicionalni, že 10. bowling turnir podjetij iz skupine Saubermacher v Sloveniji, ki od samega začetka nosi prepoznavno ime »Čistimo keglje«.

Na 10. turnirju Čistimo keglje 2023 je sodelovalo 14 ekip iz 5 podjetij skupine Saubermacher v Sloveniji, kar je največ doslej. Skupaj z navijači se nas je tako zbralo okrog 80 zaposlenih iz podjetij Čisto mesto Ptuj d.o.o., Pup – Saubermacher d.o.o., Saubermacher – Komunala d.o.o., Saubermacher Outsourcing d.o.o. in Saubermacher Slovenija d.o.o. Na tekmovanju smo skupaj podrli kar 27.941 kegljev. Dopoldanskemu, tekmovalnemu, je sledil še družabni del srečanja.

Tako tekmovalni kot družabni del sta potekala v odličnem vzdušju, z veliko mero dobre volje in pozitivne energije. Zaposleni v različnih slovenskih podjetjih iz skupine Saubermacher smo imeli to soboto priložnost, da smo se odklopili od vsakdanjega delovnega ritma, se razgibali in hkrati izmenjali obilo informacij, stkala so se nova poznanstva. Na prijetnem druženju se je ustvarilo kup nepozabnih spominov.

Turnir Čistimo keglje je v organizaciji podjetja Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. bil prvič organiziran 21. aprila 2012 in ker je  sovpadal z Dnevom Zemlje (22. april), je dobil ime Čistimo keglje. Letos, 15. aprila 2023, se je odvijal 10. jubilejni turnir, ki bi moral priti na vrsti že leta 2021, vendar smo turnir zaradi korone v letih 2020 in 2021 morali izpustiti. Ime turnirja je ostalo isto kot v preteklih letih - simbolično »Čistimo keglje 2023« - ker smo v skupini podjetja, ki skrbimo za gospodarno ravnanje z odpadki, zato izraz »čistimo«.

Ob jubileju je turnir dobil tudi svoj logotip, izšla pa je še posebna številka internega glasila Smetarske novine, v katerih so zbrani utrinki prvih devetih turnirjev, statistika turnirjev in vtisi udeležencev.

Upamo, da bodo tudi v prihodnje priložnosti za taka športno-družabna srečanja.

NAZAJ