ZAPOSLENI PODJETIJ IZ SKUPINE SAUBERMACHER V SLOVENIJI SMO BOWLALI NA ŽE 8. TURNIRJU »ČISTIMO KEGLJE«

V soboto, 16. marca 2019 smo v podjetju Saubermacher – Komunala organizirali že osmi tradicionalni bowling turnir zaposlenih v podjetjih skupine Saubermacher v Sloveniji, ki smo mu leta 2012 nadeli simbolično ime »Čistimo keglje«. Na turnirju, ki ga zaznamuje velika mera dobre volje in pozitivne energije ter tudi nekaj zdrave tekmovalnosti, se nas je zbralo okrog 50. Druženje smo začeli z jutranjim klepetom in kavico, nadaljevali z glavnim dejanjem dogodka – bowlanjem in zaključili s skupnim kosilom.

Na turnirju se je v bowlanju, ki je ena od priljubljenih aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu v naših podjetjih, pomerilo 10 ekip iz 3 podjetij, tekmovalci so prišli iz različnih koncev Slovenije, od Prekmurja do Vrhnike. Tekmovalne ekipe so nosile različna zanimiva imena, ki so si jih same izbrale, nekatera imena so stara že 8 let, druga so bila letos nova. Statistika našega 8 let starega turnirja kaže, da smo v bowlanju iz leta v leto boljši, torej tudi tukaj velja, da vaja dela mojstra. Na turnirju Čistimo keglje 2019 smo tako skupaj v štirih okvirjih podrli 20.931 kegljev, kar je povprečno 523 podrtih kegljev na tekmovalca (na prvem turnirju leta 2012 povprečno 484 kegljev na tekmovalca). Razglasili smo tudi najboljšo podiralko in podiralca kegljev na turnirju, za zaključek športnega dela druženja pa izpeljali še tradicionalno tekmo direktorjev.

Priljubljenost dogodka med zaposlenimi v naših podjetjih je še en dokaz več za to, kako pomembno je druženje in pozitivna energija v slehernemu kolektivu, ki je osnova za to, da se lažje soočamo tudi z vsakodnevnimi delovnimi izzivi.

Nekdo je nekoč zapisal, da so dnevi sadeži in naša vloga je, da jih užijemo. Udeleženci turnirja Čistimo keglje 2019 smo ta sobotni dan zares užili in smo že v načrtovanju našega 9. bowling turnirja naslednje leto.

NAZAJ