Izpeljali smo že sedmi Bowling turnir podjetij iz skupine Saubermacher v Sloveniji

V soboto, 10. marca 2018, je podjetje Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. že sedmo leto po vrsti organiziralo bowling turnir za zaposlene v podjetjih Saubermacher v Sloveniji, ki nosi simbolično ime »Čistimo keglje«. Gre za druženje in eno od aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu v naših podjetjih.

Na turnirju Čistimo keglje 2018 se nas je zbralo nekaj več kot 50 zaposlenih iz štirih podjetij skupine Saubermacher iz različnih koncev Slovenije. Sodelovalo je 11 ekip podjetij Čisto mesto Ptuj d.o.o., Pup Saubermacher d.o.o. iz Velenja, Saubermacher – Komunala Murska Sobota d.o.o. in Saubermacher Slovenija d.o.o. s štirimi poslovnimi enotami v Kidričevem, Lenartu, Murski Soboti in na Vrhniki, nekatere ekipe so s sabo pripeljale tudi navijače.

Turnir se je odvijal v prijetnem vzdušju in s pravo mero športne tekmovalnosti. Srečanje je bilo priložnost, da smo prijateljsko poklepetali, se pogovorili tudi o kakem službenem izzivu in se hkrati razgibali, nekateri pa tudi spoznali, saj se pogosto slišimo le po telefonu ali si izmenjujemo informacije preko elektronske pošte.

Na sedmem turnirju Čistimo keglje 2018 smo skupaj podrli 23.014 kegljev, kar je povprečno 523 kegljev na tekmovalca in je najboljši rezultat vseh sedmih turnirjev doslej. Na prva tri mesta so se tokrat uvrstile tri ekipe podjetja Saubermacher Slovenija d.o.o., ki so si prislužile zlat, srebrn in bronast kegelj. Razglasili smo tudi najboljšo podiralko in podiralca kegljev na turnirju ter zmagovalca v tradicionalni tekmi direktorjev. Vsem najboljšim, kakor tudi vsem ostalim udeležencem turnirja iskreno čestitamo za trud in zavzetost, ki so ji pokazali na tekmovanju.

Ne glede na dosežen rezultat, smo se vsi razšli zadovoljni z željo, da se srečamo tudi prihodnje leto na osmem turnirju Čistimo keglje 2019.

Izpeljali smo že sedmi Bowling turnir podjetij iz skupine Saubermacher v Sloveniji Izpeljali smo že sedmi Bowling turnir podjetij iz skupine Saubermacher v Sloveniji
NAZAJ