PODJETJE SAUBERMACHER – KOMUNALA PREJEMNIK CERTIFIKATA PLATINASTE BONITETNE ODLIČNOSTI

Analitična hiša Bisnode je letos prvič gospodarskim subjektom, ki najmanj tri leta zapored dosegajo najvišji razred bonitetne odličnosti, zlati AAA, podelila platinaste bonitetne odličnosti. Veseli  in ponosni smo, da je med njimi tudi naše podjetje. V Sloveniji namreč mednarodno priznane standarde platinaste bonitetne odličnosti dosega le 1,5 % podjetij.

Certifikate bonitetne odličnosti podeljuje analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, ki v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 19-ih evropskih državah.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Izjemna plačilna disciplina je pomembna za zdravje vsakega podjetja, zato je ključno ohranjati tradicijo v doseganju standardov AAA in s tem vzdrževati dobro finančno kondicijo.

Podjetja, ki izkazujemo bonitetno odličnost, predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kakor tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Z njim se lahko izpostavimo pred našo širšo fizično in poslovno javnostjo, se pohvalimo in še dodatno utrdimo zaupanje, hkrati pa ga lahko uporabimo kot dodatno referenco pri razpisih ter poslovanju tako z domačimi kot tudi tujimi poslovnimi partnerji.

Cilj tega podjetniškega odlikovanja ni samo promocija dobro delujočih podjetij ter dobrih poslovnih običajev, ampak tudi doseganje finančne neoporečnosti. Platinasta izdaja predstavlja posebnost in prestiž ter hkrati najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo Bisnode podeljuje na evropski ravni. V Saubermacher – Komunali se bomo še naprej trudili, da jo bomo dosegali in bomo tako vzor vsem tistim, ki je še nimajo.

NAZAJ