Podpis koncesijske pogodbe z Občino Beltinci

Podjetje Saubermacher – Komunala je včeraj, 28. decembra 2020, za obdobje desetih let podpisalo Koncesijsko pogodbo za opravljanje obvezne občinske GJS zbiranja določenih vrst komunalnih odpadkov na območju Občine Beltinci.

Sklenitev koncesijske pogodbe, ki stopa v veljavo s 1. januarjem 2021, pomeni nov mejnik v poslovanju podjetja Saubermacher – Komunala, ki bo v letu 2021 praznovalo 30 let delovanja.

Občina Beltinci je druga največja med 18 občinami, v katerih izvajamo aktivnosti gospodarske javne službe zbiranja komunalnih odpadkov, zato smo še posebej ponosni, da ima naše podjetje na osnovi sklenjene koncesijske pogodbe zagotovljeno izvajanje dejavnosti ravnanja z odpadki v tej občini naslednjih deset let. Hkrati smo veseli, da bomo lahko občanom Občine Beltinci zagotavljali kakovostne in zanesljive storitve tudi v prihodnje.

Občini Beltinci in vsem občanom se iskreno zahvaljujemo za dobro dosedanje sodelovanje in prispevek pri ločenem zbiranju odpadkov, v želji, da bi tudi naprej skupaj ustvarjali zdravo okolje.

NAZAJ