Za nami je 7. Športni dan Saubermacher - Komunala

V soboto, 26. maja 2018, ko nam je bilo vreme več kot naklonjeno, smo se zaposleni s svojimi najbližjimi prijetno družili in poskrbeli za telo in duha na že sedmem športnem dnevu Saubermacher – Komunala. Gre za dogodek, ki ga organiziramo kot nosilec certifikata Družini prijazno podjetje, hkrati pa s tem promoviramo zdravje na delovnem mestu.

Tudi letos smo se podali na pohod in sicer po Dolgovaških goricah do razglednega stolpa Vinarium, na katerem smo v sončnem vremenu lahko uživali v čudovitih razgledih daleč naokrog. Po spustu s stolpa smo se podali proti izhodiščni točki, vikendu naše sodelavke in gostiteljice Ane, ki nam je za lažjo pot nazaj pripravila še presenečenje – postanek in okrepčilo v vinogradu prijaznih in gostoljubnih domačinov.

Po športnemu delu dogodka je prišel na vrsto sproščen družabni del, ko nas je pri Ani pričakala okusna domača malica in okrepčilo, čemur je sledil prijeten klepet v domači senci vinograda ob sladkih dobrotah. Dopoldan se je z neverjetno naglico prevesil v pozen popoldan, ko smo se razšli z enotnim mnenjem, da je bil sedmi športni dan kot se za številko sedem spodobi prav poseben, pravljičen, zato se vsi skupaj že veselimo naslednjega športnega dne v letu 2019.

Ob tej priložnosti se še enkrat v imenu vseh udeležencev zahvaljujemo sodelavki Ani, ki nas je tako prijazno sprejela in velikodušno pogostila ter skupaj s svojo družino poskrbela, da nas bodo lepi spomini na ta prijeten športno-družabni dogodek greli še dolgo.

Za nami je 7. Športni dan Saubermacher - Komunala Za nami je 7. Športni dan Saubermacher - Komunala Za nami je 7. Športni dan Saubermacher - Komunala
NAZAJ